Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00
  • Accessoires voor een compleet beeld

Actioncam accessoires

Om optimaal gebruik te maken van je actioncam is het handig om hem ergens op te monteren. Dit kan bijvoorbeeld het stuur van je fiets zijn of op je helm voor tijdens de wintersport. Wat je ook wilt filmen, er is voor elke situatie een geschikte mount te vinden. Daarnaast vind je in dit overzicht andere, handige accessoires, zoals afstandsbedieningen, behuizingen en accu’s.

Bekijk ook: Alle actioncams

164 artikelen
20

Actioncam accessoires

De wereld van Actioncam’s is niet meer stoppen. Sinds een aantal jaar is de populariteit van de actioncam ontzettend toegenomen. Verschillende sporters, foto-, en filmliefhebbers, en hobbyfotografen hebben zich massaal geïnteresseerd in de actioncam. Om aller uit de action cam te kunnen halen dat er in zit heeft u ook de mogelijkheid om verschillende actioncam accessoires aan te schaffen om zo de kwaliteit en het gemak van het maken van films en foto’s met een actioncam te verbeteren. Als we het hebben over actioncam accessoires dan kunt u onder andere denken aan kabels, hoesjes, rugzakken, cameratassen, covers, opberg-boxen, montagekit-sets, batterijen en andere cameratoebehoren. U kunt hier zelfs ook een gereedschapskistje onder benoemen. Om alles uit uw actioncam te kunnen halen dat er in zit kunt u bij Verschoore deze verschillende actioncam accessoires bestellen.

De Actioncam

Een actioncam is eigenlijk een compacte camera die speciaal ontwikkeld is voor mensen die opnames willen maken van een (water)sport of andere drukke en ingewikkelde bezigheid, zonder hierbij in te hoeven leveren op kwaliteit. Een actioncam is dan ook uitermate geschikt voor buitenopnames. De meest bekende merken voor actioncam’s zijn Sony, GoPro, JVC, Polaroid, Dji en Rollei. Al deze merken zijn uiteraard ook te koop bij Verschoore. Deze verschillende merken hebben natuurlijk allemaal verschillende kwaliteiten en ook verschillende prijzen. Afhankelijk van de sport die u uitvoert waarbij u de action cam wilt gebruiken kunt u een actioncam aanschaffen die het beste voldoet aan al uw eisen. Iedere actioncam heeft natuurlijk ook zijn eigen actioncam accessoires. Ook voor die accessoires kunt u eens een kijkje nemen bij Verschoore. De actioncam wordt veelal gebruikt bij surfers, snowboarders, skieers, bergbeklimmers en mountain bikers. Door verschillende actioncam accessoires is het mogelijk om de actioncam heel gemakkelijk op (bijvoorbeeld) uw helm te monteren. Op die manier krijgt u fantastische beelden als u bijvoorbeeld een afdaling maakt op uw snowboard. De beelden worden dan digitaal opgenomen en zijn vervolgens heel eenvoudig terug te zien op uw computer waar u ze dan ook heel eenvoudig kunt bewerken.

Actioncam Accessoires Verschoore

Als u op zoek bent naar verschillende actioncam accessoires kunt u heel eenvoudig een kijkje nemen op de website van Verschoore. Bent u op zoek naar speciale audiokabels voor uw actioncam, dan vindt u die bij Verschoore. Maar ook speciale hoezen en rugzakken voor bijvoorbeeld uw GoPro camera zijn te verkrijgen bij Verschoore. Daarnaast verkoopt Verschoore ook GoPro batterijen en verschillende HDMI-kabels. Indien u uw actioncam gaat gebruiken om snowboard of surfavonturen te filmen dan wordt u aangeraden om een waterproof-case aan te schaffen waarbij u verzekerd bent van een waterdichte hoes voor uw actioncam. Dat is wel zo handig als u het water in gaat of razendsnel naar beneden suist in een sneeuwstorm.

Vragen?

Voor vragen over de verschillende actioncam accessoires kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers, of u kunt langskomen in een van onze filialen. Wij helpen u dan graag bij de keuze die u maakt voor het aanschaffen van actioncam accessoires.