Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00
  • Accessoires voor een compleet beeld

Digitale fotolijsten

Het is zonde om al je mooie en dierbare foto’s op de computer te laten staan. Maar je hebt ook geen ruimte om alles op te hangen. Gelukkig is er de digitale fotolijst. Deze elektronische lijsten hebben een helder beeldscherm om je foto’s af te spelen. Zet je favoriete foto’s op een geheugenkaartje en geniet elke keer weer van een andere foto.

Bekijk ook: Accu's | Geheugenkaarten | Onderhoud | Filters

10 artikelen
20

Digitale fotolijsten

Ze bestaan al weer een tijdje, maar de digitale fotolijsten zijn door de jaren heen ontzettend snel verbeterd van kwaliteit. Indien u graag een digitale fotolijst wilt aanschaffen dan zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. De reden dat digitale fotolijsten zo populair zijn, is te vinden in het gemak. U kent dat gevoel wel dat u heeft als u op de computer weer eens gaat graven in een mapje met oude foto’s. Wat is het toch jammer dat we tegenwoordig steeds minder snel foto’s afdrukken en inlijsten. De digitale fotolijst is daar een ontzettend goede oplossing voor. Nu fotograferen steeds gemakkelijker en toegankelijker is geworden, zijn de digitale fotolijsten de ultieme oplossing voor het terugkijken van al uw leuke en dierbare foto’s. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een gezellige familieavond of een leuk diner. U kunt dan uw bijzettafel vol zetten met fotolijstjes. Hiervoor moet u eerst alle foto’s selecteren, af laten drukken, ophalen, inlijsten en terugzetten. Door de foto’s op een digitale fotolijst te laten zien, bespaart u uzelf een hoop moeite en de fotolijst neemt ook nog eens minder ruimte in beslag waardoor uw kamer er een stuk opgeruimder bij staat. Kortom: de digitale fotolijsten zijn een fantastisch product om uw foto’s op af te spelen.

Verschillende digitale fotolijsten

Inmiddels zijn de digitale fotolijsten al weer een paar jaar op de markt en zijn er dus ook grote verschillende in de kwaliteit van de fotolijsten. Niet alleen is de beeldkwaliteit verschillend, maar ook is er groot verschil in de capaciteit van de fotolijsten. De grootte van het interne geheugen bepaalt hoeveel foto’s er kunnen worden afgespeeld. Uiteraard is het mogelijk om de afspelende foto’s te veranderen, maar het is ook leuk om bijvoorbeeld al uw vakantiefoto’s in één avond aan uw gasten te laten zien door ze allemaal achter elkaar af te spelen. In dat geval bent u dus op zoek naar een digitale fotolijst met een groot geheugen. Uiteraard bepalen de verschillende beeldkwaliteiten en de verschillende geheugenkaarten voor een groot deel de prijs van uw digitale fotolijst.

Digitale fotolijsten bij Verschoore

U kunt bij Verschoore verschillende fotolijsten kopen. Deze fotolijsten zijn onder andere van Jobo, Braun, en Hama. Indien u op zoek bent naar een wat goedkopere digitale fotolijst, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Braun Photo Technik DigiFrame 7040. Deze kost bij ons nog geen 45,00 euro. In deze digitale fotolijst kunt u heel eenvoudig een geheugenkaartje stoppen zodat u zelf kunt bepalen hoeveel foto’s u wilt afspelen. Daarnaast is deze digitale fotolijst vrij licht van gewicht, wat natuurlijk altijd fijn is. Mocht u op zoek zijn naar een kwalitatief iets betere digitale fotolijst, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Braun Photo Technik DigiFrame 1008. Deze kunt u bij Verschoore kopen voor nog geen 120,00 euro en heeft een fantastische beeldkwaliteit. Daarnaast kan deze digitale fotolijst ook video’s afspelen, en dat kan de eerder genoemde digitale fotolijst helaas niet. Indien u het dus leuk vindt dat uw digitale fotolijst ook video’s afspeelt, moet u hier rekening mee houden als u op zoek gaat naar een digitale fotolijst.

Vragen en hulp

Indien u vragen heeft over bepaalde digitale fotolijsten dan kunt u op verschillende manieren contact opnemen met Verschoore. Mocht u graag willen zien hoe de digitale fotolijsten er in het echt uitzien, dan raden wij u aan om eens langs te komen in een van onze filialen, zodat u hier kunt zien hoe de lijsten werken en wat voor beeldkwaliteit zijn produceren.