Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00
  • Accessoires voor een compleet beeld

Microfoons

Verbeter de kwaliteit van je filmopnamen met een externe microfoon. Voor een korte sfeerimpressie is de interne microfoon van je camera meestal wel voldoende. Wil je wat professioneler aan de slag? Dan kan een externe microfoon niet ontbreken. Er zijn diverse soorten microfoons met elk hun eigen opname karakteristiek. Een van de meest gebruikte microfoons is de shotgun. Deze neemt geluid dat uit een bepaalde richting komt op en negeert geluid dat bijvoorbeeld achter de camera te horen is. Ideaal voor interviews of evenementen. Wil je wat discreter aan de slag. Kijk dan eens naar een dasspeldmicrofoon. Deze is bijna niet zichtbaar en is geschikt om heldere geluid op te nemen van sprekers op bijvoorbeeld en conferentie.

Bekijk ook: Accu's | Geheugenkaarten | Onderhoud | Filters

149 artikelen
20

Microfoons

Het beroep van fotografen en cameramannen lijkt ontzettend veel op elkaar en in de meeste gevallen wil het nogal eens voorkomen dat deze twee beroepen met elkaar worden verbonden. Zo kunt u tegenwoordig met de meeste fotocamera’s ook filmpjes opnemen, en kunt u met veel filmcamera’s ook foto’s maken. Dit is overigens niet bij iedere camera zo, dus als u op zoek bent naar een camera waarmee u ook filmpjes kan maken zult u hier specifiek op moeten zoeken. Indien u graag filmpjes maakt waarin ook het geluid van groot belang is, dan raden wij u aan om een externe microfoon te kopen. Niet iedere camera heeft een ingebouwde microfoon, en sommige camera’s hebben wel een microfoon maar dan van slechte kwaliteit. Hoewel een microfoon vaak een dure aankoop is, is het zeker een must voor alle cameraliefhebbers onder ons die waarde hechten aan de kwaliteit van het geluid. Want wat is nou een film zonder goed geluid?

Verschillende soorten microfoons

Een microfoon zorgt er voor dat geluid kan worden omgezet in een elektrisch signaal. De kwaliteit van de microfoon kan dan ook de kwaliteit van het geluid bepalen en dus is het erg belangrijk dat u de juiste microfoon uitkiest. De soort microfoon hangt natuurlijk af van uw camera. Niet iedere microfoon past op iedere camera en dus is het belangrijk dat u even de tijd neemt om te bekijken welke microfoon het beste bij uw camera en uw wensen past. Afhankelijk van de kwaliteit die u wilt produceren kunt u verschillende microfoons kopen. Voor vragen over de kwaliteit van de microfoons, of als u een microfoon zou willen uitproberen, kunt u natuurlijk langskomen in een van de filialen van Verschoore. Hier kunnen wij u natuurlijk ook nog verder helpen met andere vragen over de microfoons.

Microfoons Verschoore

Verschoore heeft een variërend aanbod in microfoons. Verschoore verkoopt onder andere Canon microfoons, Nikon microfoons, Sony microfoons, Rode microfoons, en Boya microfoons. De prijzen van de microfoons zijn ook erg variërend. Zo kunt u bijvoorbeeld als een Sony SST1 stereomicrofoon kopen voor 109,00 euro, maar is bijvoorbeeld ook een microfoon te koop van Canon voor 249,00. Afhankelijk van uw wensen en uw camera kunt u de juiste microfoon kopen. Indien u graag hulp zou willen hebben bij het kiezen van een goede microfoon, kunt u natuurlijk altijd langskomen in een van de filialen van Verschoore. Indien u een vraag heeft die u liever telefonisch stelt dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt dan uw dichtstbijzijnde filiaal bellen en contact opnemen met een van de medewerkers. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw vraag per email te bestellen, maar mocht de vraag betrekking hebben op een bepaalde camera en een bepaalde microfoon, dan is het wellicht verstandig om even bij ons langs te komen zodat we u in onze winkel verder kunnen hebben. Ook voor uitleg over het gebruik van de camera’s en microfoons raden we u aan om even bij ons langs te komen. U vindt de verschillende openingstijdens van de filialen op onze website.