Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00
  • Accessoires voor een compleet beeld

Screenprotectors & DigiCovers

15 artikelen
20

Digicover

Digicover is een van origine Duits bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd op het vervaardigen van bescherming voor jouw schermen. Waarschijnlijk ben je wel bekend met de screen protectors voor het scherm van een mobiele telefoon, maar waarschijnlijk zijn er meer schermen waar jij waarde aan hecht en liever niet beschadigd ziet. Denk maar aan het schermpje op je fototoestel. Hiervoor heeft Digicover ook speciale screen protectors voor ontwikkeld. Ze passen precies op de schermen van verschillende merken en beschermen ook zeker naar behoeven. Digicover maakt gebruik van folie van hoge kwaliteit, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het veilig houden van jouw schermen.

Hoe werkt een screen protector?

Het gebruik van een Digicover screen protector is zeer gemakkelijk. Eigenlijk is het slechts een kwestie van het folie op jouw display plaatsen en klaar is kees. Doordat de folie een zelfklevende zijde heeft, hoeft er verder niks aan te pas te komen. Zorg er wel voor dat je schermpje goed schoon is voordat je de screen protector er op bevestigd. De folie is namelijk volledig transparant en ieder vlekje of stofje dat ertussen komt te zitten is zichtbaar. De transparantie is heel erg belangrijk, omdat je daardoor het scherm goed kunt blijven zien. Dit klinkt misschien heel dom en voor de hand liggend, maar denk maar eens goed na over het werkelijke belang hiervan als het om de display van jouw camera gaat. Op de display controleer jij de beelden die jij zojuist geschoten hebt. Bij een goede camera is dit beeld ook zo goed mogelijk gelijkend aan de werkelijke foto die je net hebt vastgelegd. Het is dan ook niet de bedoeling dat de kleur of scherpte hiervan wordt belemmerd door zoiets als een screen protector. Daarom heeft Digicover ervoor gekozen om de screen protectors te maken van een specifiek ontwikkeld folie, die recht doet aan jouw scherm. Bij verwijdering laten de schermbeschermers ook geen plakresten achter, dus je zult enkel baat en geen last hebben bij de aankoop van een Digicover screen protector.

Waarom zou ik gebruik maken van schermbescherming?

Waarom is het noodzakelijk om bescherming voor jouw display aan te schaffen? Het antwoord hierop is zeer simpel, namelijk om schade te voorkomen. Wanneer jij je tijdens het fotograferen zorgen moet maken om de veiligheid van jouw apparatuur, is deze belemmering terug te zien op jouw foto's. Digicover biedt jouw daarom ook de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt, door de bescherming aan te bieden die je nodig hebt. De screen protectors van Digicover beschermen jouw display van beschadiging en krassen. Een simpel krasje zou al erg vervelend zijn, omdat je natuurlijk graag je hele display wilt kunnen bekijken. De folie waarvan de screen protectors van Digicover zijn gemaakt, zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit weert met gemak de krassen van het scherm van jouw fototoestel.

Digicover bij Verschoore

Je kan een groot aantal screen protectors van Digicover kopen bij Verschoore. Screen protectors zijn onderhoudsaccessoires, vandaar dat ze te vinden zijn bij de afdeling onderhoud. Van groot belang is dat je de juiste maat screen protector aanschaft, zodat je verder geen omkijken hebt naar het bevestigen van de folie. Digicover biedt daarom screen protectors aan in een groot aantal verschillende maten. Een aantal van deze folies zijn speciaal op vorm gemaakt voor specifieke types en merken camera's, zoals voor een aantal toestellen van Sony of Nikon. Ook bieden ze een groot aantal screen protectors aan in verschillende afmetingen, zodat je ook gebruik kan maken van de producten van Digicover wanneer de afmetingen van jouw camera er niet tussen zitten.