Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1622 beoordelingen
0 € 0,00

Kase demodag Middelburg

Op zaterdag 30 maart 2019 is het dan zover, dan vindt de Kase demo dag plaats in onze winkel in Middelburg. Na eerdere succesvolle Kase demo dagen in Den Bosch en Goes, verwelkomen we Marcel van Balkom dus nu in onze winkel in Middelburg

Laat u tijdens deze dag inspireren door een presentatie van Kase brand ambassador Marcel van Balkom. Hij vertelt je alles over zijn ervaringen, hoe je deze het best kunt vastleggen door gebruik te maken van filters en hij vertelt over zijn eigen speciale filtertechnieken. Als Brand Ambassador van Kase Filters geeft hij uitgebreide toelichting over de filters, want hij kent deze als geen ander. Hij leert je de beste tips en tricks en uiteraard kun je bij hem terecht voor al je vragen. Na de presentatie zal er natuurlijk ook nog tijd zijn om zelf aan de slag te gaan met de filters van Kase. Marcel won recent de National Geograhpic Fotowedstrijd 2017. Dus zet alvast een kruisje in de agenda!

Het programma voor de Kase demo dag op 30 maart:

Presentatie Marcel van Balkom: 11:00 - 13:00
Pauze: 13:30 - 14:00
Touch & Try / Vragenrondje: 14:00 - 16:00

Over Marcel van Balkom.

De natuur speelt een grote rol in zijn leven. Tijdens zijn jongere jaren was hij vooral bezig met het tekenen en schilderen van roofvogels en uiteindelijk verlegde hij zijn focus naar het fotograferen van de natuur. Sinds jaren is hij gepassioneerd bezig en regelmatig wordt zijn fotowerk in diverse vooraanstaande natuur & foto-tijdschriften gepubliceerd. Ook heeft hij diverse prijzen gewonnen met zijn natuurfoto’s, zoals de VARA’s Vroege Vogels fotowedstrijd en de titel ‘Highly Commended’ bij de British Wildlife Fotography Awards 2011. Sindskort verzorgt hij met een aantal partners workshops met de focus op natuurfotografie in diverse natuurgebieden in Europa, met als thema landschapsfotografie, filter gebruik en technieken en macrofotografie. Zijn laatste award sleepte hij binnen op 22 november 2017 tijdens het National Geographic event. Marcel won in de categorie ‘Landschap’ met zowel de publieksprijs als de jury prijs.

Voor meer informatie over Marcel kan je altijd even een kijkje nemen op zijn website.

Kase filters

Kase filters voegt met een assortiment van topkwaliteit glazen filters, een reeks filters toe die het plezier in fotograferen verder uitbreid. Met de Wolverine filters heeft Kase filters als eerste een complete lijn glazen filters die vrijwel onbreekbaar zijn. Marcel zal gedurende de dag meer vertellen over deze filters en vooral hoe hij deze toepast op zijn eigen fotografie. Kan je niet meer wachten en wil je zelf alvast het assortiment van Kase bekijken? Neem dan een kijkje op de website van Kasefilters.nl.

Oja, op deze dag zal er een exclusieve korting zijn op alle Kase producten. Nog een extra reden om te komen dus!

Locatie

Sprintphoto Middelburg
Lange Delft 115
4331 AM Middelburg

Geïnteresseerd? Meld u aan!

De Kase demo dag is volledig gratis te bezoeken, maar voor een goede organisatie willen we u vragen om onderstaand aanmeldformulier in te vullen. U ontvangt van ons dan nog een bevestiging per mail. We zien u uw aanmelding graag verschijnen. Graag tot ziens op zaterdag 30 maart in Middelburg.

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Met hoeveel personen wilt u deelnemen?
Telefoonnummer 
E-mailadres
Opmerkingen