Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Software gaat stoppen

Deze zomer stopt de downloadsoftware waarmee je via Sprintphoto fotoboeken en afdrukken kon maken. Omdat er in het maken van fotoboeken veel tijd en moeite zit, proberen we dit zo vroeg mogelijk aan te geven. Dit zodat iedereen genoeg tijd heeft om alles af en te ronden en over te stappen naar onze andere partner hiervoor, namelijk Smartphoto

In samenwerking met Smartphoto kan je naast het ontwikkelen van fotoboeken namelijk nog veel meer! Leg de belangrijkste momenten uit je leven niet alleen vast in een fotoboek, maar bijvoorbeeld ook op een kaart, canvas, kalender of agenda. Daarnaast kan je bij Smartphoto je foto's ook af laten drukken op bijvoorbeeld een mok, een setje speelkaarten, een glas, kussen of broodtrommel! Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je creatieve uitingen zijn gang te laten gaan.

Als introductieaanbieding krijg je nu zelfs 20% korting op je 1e bestelling als je overstapt naar Smartphoto. 

Gebruik de kortingscode: 'OVERSTAPPEN' bij het afrekenen en ontvang direct 20% korting!

Deze introductie aanbieding is geldig tot 30 april 2019. Deze aanbieding geldt natuurlijk ook voor de mensen die al enige tijd gebruik maken van de Smartphoto software.