Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Crumpler Light Delight Foldable Backpack

Specificaties
Omschrijving

Crumpler Light Delight Foldable Backpack

De Crumpler Light Delight Foldable Backpack is uniek in zijn soort; door een ingenieus bedachte functionaliteit is de Foldable Backpack in luttele seconden om te toveren in een ware heuptas. Draag de tas zoals u dat het meest comfortabel vindt! Ooit al eens zoiets gezien? Wij niet!

De Light Delight Foldable Backpack heeft aan de buitenkant onopvallende ritszakken met een eenvoudige toegang. Daarnaast is het camera-compartiment ook afgesloten door twee stevige ritsen. Ook kunt u geheugenkaartjes opbergen in de riem zelf.

In het camera-compartiment bevinden zich twee verdeelschotten waarmee u de ruimte kunt indelen naar uw wensen; handig! Met de zachte nylex voering en de met ’air-mesh’ gevoerde achterkant wordt op alle mogelijke manieren gezorgd voor een juiste bescherming van uw apparatuur.

De draagriem van de backpack functioneert ook gewoon wanneer de tas als heuptas gebruikt wordt. De tas kan echter ook via het handvat gedragen worden.
Kenmerken
- Snel om te toveren in een ware heuptas
- Draagriem makkelijk aanpasbaar
- Stevige en dikke voering
- Handvat aanwezig
- Sterke ritsen
- Buitenvakken aanwezig voor accessoires

Afmetingen:
Backpack: 32x48x12cm
Heuptas: 32x20.5x10cm

Gewicht
647 gram
O.a. geschikt voor
Semi professionele DSLR camera met standaard lens bevestigd + extra zoomlens, flitser, accessoires en dagelijkse spullen