Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Lowepro S&F Audio Utility Bag 100

Omschrijving

Lowepro S&F Audio Utility Bag 100

De Lowepro S&F Audio Utility Bag 100 is geen gewone cameratas, maar bij uitstek geschikt voor multimediafotografen die ook filmen met hun fotoapparatuur. Hij bestaat uit twee afneembare, modulaire tassen die zijn ingericht om audioapparatuur mee te nemen. Er is bijvoorbeeld gedacht aan een bevestiging voor een koptelefoon en aan een efficiënte manier om alle bekabeling netjes op te ruimen.
Compleet opbergsysteem

De losse onderdelen van de Audio Utility Bag 100 vormen samen een compleet opbergsysteem voor alles wat met audio te maken heeft tijdens een reportage. De Audio Utility Bag 100 wordt geleverd met een afneembare schouderriem en de individuele tassen zijn voorzien van SlipLock tabs. Daardoor kan je ze ook uitstekend combineren met andere Lowepro cameratassen of rugzakken. Een inklapbare microfoontas, een afneembare haak om een koptelefoon aan te hangen en volop ruimte voor bekabeling in de speciale, uitneembare pouches met patent-pending "cable Winders" zorgen voor overzicht. Een gaasnet voorvak maakt het makkelijk om snel even een accu, geheugenkaartje of andere accessoires weg te steken. Er is ook plaats voor een langwerpige (richt)microfoon in een afneembare, invouwbare hoes.
Street & Field-systeem

Het Lowepro Street & Field-systeem is niet zomaar een set cameratassen en accessoires. Het biedt ongekende mogelijkheden om de manier waarop je fotografeert volledig te veranderen. Het is ontwikkeld met drie profielschetsen van fotografen in het achterhoofd: de reportagefotograaf, de multimedia fotograaf en de sportfotograaf. Lichtgewicht op pad voor een korte portretopdracht of met volledige uitrusting voor een uitgebreide reportage op locatie: het kan allemaal met het S&F systeem.
Modulaire opbouw

Dankzij de modulaire opbouw van het S&F systeem met innovatieve accessoires hebben veelzijdige en veeleisende fotografen maximale bewegingsvrijheid omdat het meenemen van de apparatuur een stuk comfortabeler wordt gemaakt. Niks zware schoudertas of te kleine rugzak, maar gewoon een harnas of vest waar je naar behoefte S&F lenskokers, accessoires en pouches aanhangt.
Marktleider in cameratassen en camerarugzakken

Sinds oprichter Greg Lowe ruim 40 jaar geleden als eerste zijn rugzak voorzag van een beschermend camera-interieur, is het merk Lowepro populair geworden bij fotografen over de hele wereld. Het is uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van cameratassen en camerarugzakken. Lowepro biedt draagoplossingen in alle soorten en maten. Hardcases of zachte buidels, toploaders of schoudertassen, slingbags of rugzakken: het maakt niet uit. Of je nu op zoek bent naar bescherming voor een compactcamera, een dslr of een verrekijker; Lowepro staat voor duurzaamheid, degelijkheid, kwaliteit en comfort.