Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Sensor cleaning & lens kalibratie

Gun uzelf het beste resultaat. U kunt in onze winkels de sensor van uw camera professioneel laten reinigen of uw lenzen laten kalibreren. Deze diensten zijn niet te bestellen via onze website. Voor de sensor cleaning hoeft u niet te reserveren. Het kalibreren van uw lens gebeurt op afspraak en u kunt de camera na enkele dagen weer op halen. Dit kan bij onze winkel in Middelburg.

Sensor cleaning
Ziet u op al uw foto's op dezelfde plaats een donker vlekje? Dan is uw beeldsensor waarschijnlijk aan een schoonmaakbeurt toe. Laat bij Sprintphoto uw camerasensor op een professionele manier reinigen. Wij gebruiken uitsluitend de allerbeste materialen om uw kostbare- en gevoelige sensor vakkundig te reinigen. Deze dienst bieden we aan in al onze filialen.

Wij maken de sensor van je reflex- of systeemcamera op een professionele manier schoon, snel en in eigen huis. Een schoonmaakbeurt door onze specialist kost €39 en is binnen een paar dagen klaar. Lever je camera in met een volle accu!

Let op! Wij kunnen geen sensoren van compactcamera's schoonmaken, daarvoor moet de camera naar de reparateur. Vraag in de winkel om advies. 

Lens kalibratie
Heeft u een geavanceerde camera, maar zijn de foto's vaak net niet helemaal scherp? Laat dan door onze specialiseren uw lenzen op professionele wijze kalibreren. Bij front- of backfocus ligt het scherpstelpunt van de lens net vóór of achter het punt waarop u wilt dat hij scherpstelt. Dit komt regelmatig voor en is vooral met de steeds beter wordende beeldsensoren ook beter te zien.  Onze specialist kan uw camera met iedere lens individueel kalibreren zodat u weer het uiterste uit uw combinatie kunt halen. Dit is bij Canon camera's mogelijk vanaf de EOS 70D of hoger, bij Nikon vanaf de D7000.

De kosten hiervoor bedragen €35 voor je body met één lens, voor iedere volgende lens betaal je €10 extra. Wij werken voor deze service op afspraak zodat je je camera nooit te lang kwijt bent, maar dit neemt toch wel enkele dagen in beslag. Neem hiervoor contact op met ons filiaal in Middelburg.