Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Memorykaart herstellen

Data recoveryIs uw geheugenkaartje opeens gecrasht in uw camera of heeft u per ongeluk 

foto's gewist? In dat geval kunt u het beste de geheugen kaart niet meer gebruiken en naar één van onze vestingen brengen. Met speciale programma's kijken wij of we nog foto's terug kunnen vinden, die we vervolgens voor u op een dvd zetten.

Sprintphoto biedt een data recovery services voor alle soorten van flashcard en ieder merk al vanaf € 29,95 inclusief BTW.

Wij herstellen de volgende type geheugenkaarten:

Memory Stick recovery
Memory Stick Pro Duo recovery
SD en SDHC Media recovery
Micro SD Media recovery
xD Media recovery
CompactFlash recovery
mmc en SmartMedia recovery

Kom langs bij een van onze filialen.

Geheugenkaart recovery

De digitalisering van de fotowereld heeft voor vele positieve veranderingen gezorgd. Echter zien wij ook regelmatig mensen met zeer vervelende problemen wat betreft hun digitale camera. Een van deze problemen is het kwijtraken van data op je geheugenkaart. Het kan zo zijn dat er bepaalde data van je geheugenkaart is verdwenen die je toch erg graag weer terug zou willen zien. Denk daarbij maar eens aan die fantastische vakantiefoto’s, de geboorte van uw zoon of dochter, uw trouwdag, of iedere andere belangrijke gebeurtenis. In sommige gevallen is het gelukkig nog mogelijk om deze data terug te krijgen. Dit kunnen wij doen door middel van een geheugenkaart recovery.

Hoe kunt u data kwijtraken?

Het kan zo zijn dat u, of bijvoorbeeld uw kinderen, per ongeluk een bestand van uw geheugenkaart heeft/hebben verwijderd. Daarnaast komt het ook wel eens voor dat de geheugenkaart onbedoeld wordt geformatteerd. Ook indien u bijvoorbeeld uw camera per ongeluk uitzet tijdens het kopiëren van bestanden, of als u uw geheugenkaart uit de camera heeft verwijderd terwijl de camera nog aanstaat kan er voor zorgen dat bepaalde bestanden worden gewist. In al deze gevallen kunnen wij voor u proberen middels een geheugenkaart recovery deze bestanden terug te krijgen.

Hoe pakken wij een geheugenrecovery aan?

Als u er voor kiest om uw verloren data bij Sprintphoto te laten terughalen dan zullen wij met een speciale software een geheugenkaart recovery uitvoeren. Met deze recovery is het mogelijk om oude bestanden weer terug te vinden. Een geheugenkaart recovery is niet altijd honderd procent succesvol, maar het is in veel gevallen wel de enige optie die u nog heeft als u de verloren bestanden terug wilt halen.

Wat u moet doen

Indien u merkt dat er bestanden verloren zijn gegaan of dat er iets mis is met uw geheugenkaart, dan raden wij u aan om hier verder niets meer mee te doen. Een geheugenkaart recovery werkt namelijk het beste als u niets meer met het geheugenkaartje doet en meteen bij ons langskomt. Mocht u dus de dupe zijn geworden, en bent u één of meerdere bestanden kwijt geraakt, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Om meer te weten te komen over een geheugenkaart recovery kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze vestigingen, of u kunt natuurlijk in de voor u dichtstbijzijnde vestiging langskomen. Onze medewerkers helpen u graag om uw bestanden terug te halen.

Kom langs bij een van onze filialen.

Bestanden gevonden?

Als we de bestanden hebben gevonden zullen we ze voor u opnieuw opslaan. Hierdoor heeft u de foto’s weer als een digitale foto en kunt u hiermee doen wat u wilt. Als u graag meteen een afdruk van de teruggevonden foto’s zou willen hebben dan kunt u dit natuurlijk ook bij ons laten doen. Daarnaast kunt u de foto’s ook op een leuke mok, kalender, of kaart laten drukken natuurlijk. Voor meer informatie kunt u hiervoor terecht op onze website of u kunt natuurlijk langskomen in een van onze vestigingen. Aarzel dus niet om uw geheugenkaart te laten maken bij Sprintphoto, want voordat u het weet heeft u die ene speciale foto weer in uw bezit!