Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Foto van foto

Wij maken een kopie van uw oude foto, zodat deze altijd bewaarde blijft

Foto van een Foto, wat is dat precies? Een foto van een foto houdt eigenlijk in dat we een kopie laten maken van uw foto. U vraagt zich misschien af waarvoor dit nodig is aangezien u in het digitale fototijdperk uw foto’s zo vaak kan laten afdrukken als u maar wilt. Vroeger was dit echter anders. Met analoge fotografie maakte men vaak maar één afdruk van een foto. Tegenwoordig hebben mensen hier en daar nog wel wat oude foto’s liggen maar zijn de negatieven verdwenen. Een oude foto kan voor iemand ontzettend veel emotionele waarde hebben, en wat is er dan mooier dan een foto van een foto aan iemand geven.

 Foto van foto

 

 

Een kopie van uw foto laten maken, kan in verschillende formaten. Zo kunnen we bijvoorbeeld van een kwalitatief goede foto een 20x30 afdrukken. Kom langs in één van onze vestigingen en vraag naar de vele mogelijkheden.


Prijzen vanaf € 2,50

 

 

Waarvoor foto van foto

Vaak hebben mensen nog een oude foto van bijvoorbeeld hun ouders, hun huwelijk, of een andere plechtige gelegenheid waar slechts één foto van is. Het is nu mogelijk om van deze foto een andere foto te maken waardoor we een kopie van de foto maken, zonder dat we daarbij het negatief moeten hebben. Met de professionele apparatuur van Sprintphoto is het mogelijk om een foto van een foto te maken. Een foto van een foto wordt erg vaak gebruikt als bedankje voor iemand. Stel u heeft een zilveren huwelijksfeest gehad en u wilt alle gasten bedanken voor hun komst dan is het erg leuk om een foto van een foto op te sturen van uw oude bruidsfoto. Deze foto’s zijn dan niet slechts een scan van de oude foto, maar een exact kopie. Ook is het leuk om een oude foto van een foto te maken die slechts 9x13 is, en deze dan te vergroten tot een foto van 20x30 die u kunt inlijsten. Dit is bijvoorbeeld een ontzettend leuk verjaardagscadeau.

Foto van foto formaat

Indien u ook van een oude foto een foto wilt laten maken dan is het mogelijk om deze nieuwe foto in verschillende formaten te laten afdrukken. Zelfs als een foto erg klein was, is het met de nieuwe technologieën mogelijk om er een foto van maar liefst 20x30 van te laten maken. Daarnaast zijn natuurlijk ook nog alle andere formaten van 9x13, 10x15, 13x18, 15x21, tot en met 20x25 mogelijk. De prijzen van een foto van foto verschillen per formaat. Voor meer informatie over deze prijzen kunt u contact opnemen met een van de vestigingen van Sprintphoto.

 

Vragen over foto van foto

Indien u meer vragen heeft over het bestellen van een foto van een foto, dan raden we u aan om contact op te nemen met een van de vestigingen van Sprintphoto. U kunt telefonisch contact opnemen, maar het is ook mogelijk om gewoon eens langs te gaan bij een van de vele filialen. U kunt hier ook vragen naar een digitale retouche van een foto van een foto. Hierbij worden kleine storingen van een foto verwijderd. Stel u heeft een foto van een overleden dierbare maar de foto is ontzettend beschadigd doordat er een grote koffievlek op zit, dan is het mogelijk om via een foto van een foto deze storing uit de foto te halen.