Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Fotosimpel app

Druk de mooiste foto's af van je smartphone!

 

Staat jouw smartphone, tablet of iPad ook vol met leuke, mooie, grappige of bijzondere foto's? Vind jij het ook zo zonde om ze alleen te delen op Facebook op naar je vrienden of familie te versturen via bijvoorbeeld WhatsApp? Daar zijn wij het helemaal mee eens! Je mooiste, grappigste en meest dierbare foto's horeen in een lijst op je bureau of aan de muur. Je maakt er een canvas van of geeft ze aan iemand cadeau.

Om foto's simpel, snel en op Sprintphoto kwaliteit af te laten drukken heb je maar 1 ding nodig, namelijk de Fotosimpel app! De Fotosimpel app is een door Sprintphoto ontwikkelde app waarmee je gemakkelijk foto's direct van je telefoon af kan laten drukken. Met Fotosimpel bestel je eenvoudig echte foto’s, posters en zelfs canvassen. Zo verdwijnen foto’s van je verjaardag of vakantie niet ongemerkt ergens op je telefoon, maar beleef je al die momenten elke keer opnieuw als je die fantastische foto’s ziet.

De vernieuwde Fotosimpel app is helemaal gratis in de Google Play Store en de App store te downloaden. Bestellen via de Fotosimpel app werkt heel eenvoudig. Je plaatst je bestelling op je smartphone of tablet. Wij optimaliseren vervolgens alle foto's op helderheid en kleur en sturen ze naar je op. Zo simpel is FotoSimpel!

Meer informatie over de app vind je hier: http://www.fotosimpel.nl/

Download de gratis App nu!

Fotosimpel is ontwikkeld voor iOS en Android. Heb je een iPhone of iPad dan kan je Fotosimpel App downloaden in de App Store van Apple. Op smartphones of tablets die werken met Android kan de Fotosimpel app gedownload worden via Google play.

Voor meer uitleg en vragen ga naar onze vraag en antwoord pagina.