Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Heuptassen

8 artikelen
20

Heuptassen

Om uw camera veilig en gemakkelijk te vervoeren zijn er veel verschillende soorten tassen gemaakt. Uiteraard zijn er veel cameramerken die hun eigen tassen hoezen maken, maar er zijn natuurlijk ook bepaalde merken die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van de perfecte camera tas. Een goede camera tas voldoet aan verschillende eisen, en deze eisen zijn vaak per fotograaf verschillend. Niet iedereen vindt eenzelfde tas handig in gebruik, en niet iedereen houdt van dezelfde kleuren, patronen en materialen. Er zijn tal van verschillende soorten cameratassen ontworpen zoals de schoudertas, de handtas, en de heuptas. Iedere tas heeft specifieke kenmerken en bij iedere soort tas zitten ook weer speciale voor-, en nadelen. Een van de meest ideale tassen is de heuptassen. Hoewel het woord heuptassen misschien niet meer zo populair lijkt te zijn, zijn er ontzettend veel fotografen die de voordelen van een goede heuptas zien. Hieronder vindt u meer informatie over heuptassen en de verschillende modellen die Verschoore aanbiedt.

Waarop een heuptas?

Een heuptas voor uw camera is op meerdere manieren ontzettend praktisch. Ten eerst is een heuptas op zo’n manier gemaakt dat u niet om hoeft te kijken naar de tas, en dat u deze altijd bij u kunt dragen als u onderweg bent. U kunt heel eenvoudig de camera uit de heuptas pakken en u kunt hem ook weer heel eenvoudig opbergen. Heuptassen voor camera’s worden regelmatig gebruikt door bijvoorbeeld skiërs en snowboarders. Indien u gaat wintersporten en u wilt graag een camera meenemen om van de leuke momenten een foto of filmpje te maken, dan is het erg praktisch als u de camera kunt opbergen in een heuptas die u aan uw broek bindt. U hoeft dan niet in uw rugzak te gaan zoeken naar uw camera, en u heeft hem dan altijd bij de hand. Hetzelfde geldt voor mensen die een fietstocht gaan maken. Hoe eenvoudig is het om de camera in een heuptas te stoppen zodat u deze heel snel kunt pakken en opbergen. Daarnaast is het ook zo dat u heuptassen ook nog op een andere plek kunt hangen, bijvoorbeeld om uw stuur of om een stoel. Op die manier is de heuptas op meerdere manieren ontzettend handig.

Heuptassen bij Verschoore

Verschoore heeft verschillende heuptassen in het assortiment. Lowepro en Crumpler zijn de meeste bekende merken voor een goede heuptas, en dat zijn dan ook de merken die Verschoore verkoopt. Op deze website vindt u meer informatie over de heuptassen van Lowepro en Crumpler. Hoewel mensen vaak denken dat heuptassen vrij prijzig zijn, is dat toch niet echt het geval. Bij Verschoore koopt u al een Crumpler heuptas voor nog geen 60 euro. Verschoore heeft daarvoor de Crumpler LD Hipster 600 en de Crumpler Light Delight Hipster 600 in het assortiment. De heuptassen van Lowepro zijn over het algemeen iets prijziger en zijn ook gemaakt van een ander materiaal en hebben een andere afmeting. Indien u een nieuwe heuptas gaat kopen dan is het belangrijk dat u bij uzelf nagaat waarvoor u de heuptas wilt gebruiken. Indien u de heuptas wilt gebruiken voor uw camera, is het natuurlijk van groot belang dat u zeker weet dat de camera in de heuptas past. Zorg er dus voor dat u eerst heeft opgemeten hoe groot uw camera is. Als u ook de accu in de heuptas wilt kunnen stoppen dan moet u er dus ook rekening mee houden dat u een heuptas koopt waar u extra ruimte in heeft voor de batterijen of de accu.

Vragen en informatie

Heeft u verder nog vragen over de heuptassen van Verschoore of over onze andere producten, zorg dan dat u contact opneemt met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe heuptas. Indien u dit wilt kunnen wij u adviseren. Kom daarvoor ook eens langs in een van onze vestigingen.