Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Lenscases

19 artikelen
20

Lenscases

Iedere fotograaf weet dat het hebben van een goede lens waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren is voor het maken van een mooie foto. Deze lenzen zijn ontzettend kostbaar, en in de meeste gevallen heet u als professionele fotograaf een aantal verschillende lenzen. Vaak is het zo dat u voor een fotorapportage verschillende soorten lenzen nodig heeft, en dus moet u de verschillende lenzen altijd bij u hebben. Om er voor te zorgen dat deze kostbare lenzen veilig kunnen worden vervoerd kunt u verschillende lenscases kopen. Lenscases zijn speciaal ontwikkelde tassen voor uw lenzen. Deze lenscases worden verkocht als single-modellen maar ook als duo-, of triple modellen. Indien u op zoek bent naar een goede lenscase dan bent u bij Verschoore aan het juiste adres.

Wat is een lenscase

Een lenscase wordt vaak gemaakt van neopreen. Het is een materiaal dat uitermate geschikt is voor het maken van cameratassen en lenscases. Deze lenscases zijn vaak lichtgewicht hebben een ontzettend goede schokabsorptie, en dat is natuurlijk uitermate belangrijk als u uw lens goed wilt beschermen. De meeste lanscases zijn ook nog eens waterdicht, dat is erg fijn als u bijvoorbeeld veel foto’s maakt in de buitenlucht.

Waar moet u op letten?

Als u een lenscase zoekt voor uw lens, dan moet u op een aantal dingen letten. Allereerst is het belangrijk dat u weet hoe groot de betreffende lens is. U moet er dan rekening mee houden dat de lens in de case past, en dat de opening ook een grote diameter heeft waar de lens doorheen kan. Er zijn verschillende afmetingen van lenscases en dus vindt u altijd wel een lenscase die goed is voor uw lens.

Lenscases bij Verschoore

Verschoore heeft verschillende lenscases van Lowepro, Lensbaby, en EasyCover. Al deze merken zijn gespecialiseerd in het maken van goede lenscases. Over het algemeen is een lenscase bij Verschoore niet zo prijzig, en dat is natuurlijk mooi! Omdat u met een lenscase een zeer kostbaar voorwerp beschermt, is het het altijd wel waarom een goede lenscase aan te schaffen als u veel fotografeert met verschillende lenzen. De goedkoopste lenscase bij Verschoore kost slechts 19,95 en is gemaakt door EasyCover. De beste, en tevens ook de duurste, lenscases komen van Lowepro. Deze lenscases zijn zo ontwikkeld dat ze ontzettend toegankelijk zijn en dat u ze ook heel eenvoudig aan uw cameratas kunt vastmaken. Van Lowepro heeft Verschoore onder andere de Lowepro S&f Quick Flex Pouch 75 AW in het assortiment. Deze is zo gemaakt dat u de lenscase heel eenvoudig aan uw cameratas maakt. Bovendien is deze lenscase voorzien van een toegangsklep waar u de flitser veilig en eenvoudig doorheen kunt duwen. In deze lenscases passen zowel de lenzen van Nikon als Canon en Fuji.

Vragen en informatie

Heeft u een lens waar u een lenscase voor zoekt, kom dan gerust langs in een van de filialen en vraag assistentie van een van onze medewerkers. Indien u uw lens meeneemt kunnen wij heel eenvoudig voor u op zoek gaan naar de beste lenscase. Als u een andere vraag heeft over lenzen of tassen dan kunt u ons ook altijd telefonisch of per email bereiken. Mocht u  nou de juiste lenscase hebben gevonden dan kunt u deze online op onze website bestellen. Een lenscase die voor 16:00 besteld is, wordt diezelfde dag nog verzonden.