Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Xpozer

Bestel nu je Xpozer!

Welkom in de wereld van Xpozer

Elke foto die u maakt bevat een bijzonder avontuur met een persoonlijk verhaal. U belandt in adembenemende landschappen, ziet prachtige dieren en maakt kennis met verschillende culturen. Als fotograaf legt u meerdere momenten vast, die allemaal een persoonlijk verhaal vertellen die u wilt delen met vrienden en familie als fotovergroting aan de muur. Met een fotovergroting op Xpozer kunt u al deze unieke foto-avonturen delen. Met slechts een paar klikken bestelt u uw mooiste foto of collage op Xpozer. Geïnspireerd door deze momenten en doordat u meer dan één mooie foto maakt hebben we een wisselframe ontwikkeld, waarmee u gemakkelijk kan wisselen van fotoprint. Met een foto op Xpozer geniet u niet van één, maar van al uw fotomomenten als haarscherpe fotovergroting aan de muur. Start ook met uw fotoreis en beleef de ultieme foto-ervaring met een fotovergroting op Xpozer. 

Bestel nu uw Xpozer!

 

 

De voordelen op een rijtje

De voordelen van Xpozer

 


U neemt meer dan één mooie foto. Laat ze zien met Xpozer.

Foto optimalisaties service
Standaard worden alle foto’s vooraf gecontroleerd voordat ze uitvergroot en geproduceerd worden. Vaak zien we dat er nog meer uit de foto kan worden gehaald voor maximaal resultaat op groot formaat. Met de foto optimalisatie service (optioneel) wordt uw foto geoptimaliseerd door onze foto-expert. De expert kijkt met een professioneel oog naar de foto, waarna deze op verschillende gebieden verbeterd wordt. Deze extra check en verbeteringen geven u garantie dat het meest maximale uit uw foto wordt gehaald en dat deze uiteindelijk dus perfect aan de muur komt te hangen, want daar draait het bij Xpozer om. Op verzoek kunt u ook om speciale bewerkingen laten uitvoeren als een collage of een zwart-wit conversie. 

Ruis   verminderen Kleur en contrast correctie Verscherpen
Ruis vermindering Kleur en contrast correctie Verscherpen

 

Hoe werkt een Xpozer?
Dankzij het simpele kliksysteem hoeft u niet te vrezen voor een uitgebreide bouwpakket!

 

Prijzen en formaten
Vanaf slechts € 39.- heeft u al uw foto op Xpozer dit is inclusief het opspansysteem.  Naast diverse formaten zijn er ook diverse verhoudingen. Gaat u voor de klassieke 3:2  verhouding, een vierkant of een panoramaformaat? Het is allemaal mogelijk. De verhouding van de rechthoekige formaten is precies 3:2, zodat u niets van uw foto verliest. Er zijn ook 2 vierkante formaten voor een meer artistieke look en om het aanbod compleet te maken kunt ook nog kiezen voor  een stijlvol panorama voor prachtige skylines en natuurlandschappen. Er is dus altijd een ideaal formaat om uw foto te presenteren. Uw Xpozer wordt binnen 3 werkdagen naar u verzonden.

Let op!
Bij het bestellen kunt u kiezen voor een complete Xpozer of een wisselfoto. Een complete Xpozer bestaat uit een foto en een spanframe. Een wisselfoto bestaat uit een losse foto. Het spanframe van een Xpozer is herbruikbaar voor hetzelfde formaat foto, dus als u er al één heeft kunt u eenvoudig de foto vervangen door een andere foto in dezelfde maat.

Bestel nu uw Xpozer!